22 Δεκεμβρίου, 2014

Μπουτάρης - Θεοδωράκης: Το Ποτάμι φουσκώνει στη Θεσσαλονίκη

Ποτάμι

"Το Ποτάμι φουσκώνει στη Θεσσαλονίκη και ο βούρκος δεν θα καταπιεί την κοινωνία". Με αυτή την κοινή διαπίστωση απάντησαν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες είναι άρρωστο και συνέστησε φιλικά στα μίντια να μην δίνουν χώρο στους εκπροσώπους του βούρκου.

Από τη μεριά του ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι χρειάζονται υγιείς δυνάμεις που δεν υπάρχουν μόνο στο Ποτάμι αλλά και σε άλλα κόμματα να απομονώσουν τους μικρούς βούρκους που επίσης υπάρχουν σε όλα τα παλιά κόμματα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μπουτάρης παρακολούθησαν μαζί την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για τους σκοπούς της ΧΑΝΘ. Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνοδεύαν τα στελέχη του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου, Τρύφων Τριανταφυλλίδης και ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

IMG_3579
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

IMG_3570
Με τα στελέχη του Ποταμιού Τρύφωνα Τριανταφυλλίδη και Χριστίνα Ταχιάου

unnamed
O Σταύρος Θεοδωράκης με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, Σπύρο Πέγκα

IMG_3572
Ο Σταύρος Θεοδωράκος με το στέλεχος του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη Χριστίνα Ταχιάου, τον πρόεδρο της ΧΑΝΘ Ευστάθιο Γεωργιάδη και στέλεχος της ΧΑΝΘ και τον αντιδήμαρχο του δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

διαβάστε επίσης