6 Απριλίου, 2015

Από δημιουργική ασάφεια σε υφεσιακή ασάφεια

Αντιγόνη Λυμπεράκη

Στο MEGA και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA βρέθηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας η Αντιγόνη Λυμπεράκη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Λυμπεράκη είπε «Δεν μιλάμε τελικά μόνο για δημιουργική ασάφεια αλλά για υφεσιακή ασάφεια.»
Όσον αφορά την συμφωνία του Eurogroup της 20 Φεβρουαρίου στην οποία στηρίζεται η κυβέρνηση η αλήθεια είναι, ανέφερε η κ. Λυμπεράκη, πως δεν είναι ξεκάθαρο για το τι περιέχει ακριβώς. Η ύφεση δυστυχώς είναι πλέον χειροπιαστή γύρω μας απάντησε σε ερώτηση του κύριου Καμπουράκη και πρόσθεσε πως είναι βέβαιο, πως η οικονομία κάνει βήματα προς τα πίσω. Το δυσάρεστο, σχολίασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, είναι ότι ενώ η κυβέρνηση δεν θέλει να πάρει μέτρα λιτότητας πολλές φορές η αβεβαιότητα μπορεί να προκαλέσει και μεγαλύτερη ύφεση και είναι αυτό που ζούμε τώρα. Για το θέμα της διαπραγμάτευσης η κ. Λυμπεράκη είπε όσο σκληρή και αν είναι πρέπει να ξέρεις πότε ο χρόνος.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω:

* Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, βουλευτής Β΄ Αθήνας και υπεύθυνη του τομέα Εργασίας του Ποταμιού

MEGA