29 Μαΐου, 2015

Αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία θα έρθουμε σε ασφυξία

της Ζωής Αποστολοπούλου Eσωτερικά η κυβέρνηση θέλει να δείξει ότι έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια αλλά σε κάθε περίπτωση η διαπραγμάτευση είναι πάρα πολύ ανώριμη ειδικά σε τεχνικό επίπεδο.

Στη ΝΕΡΙΤ και την εκπομπή FAIR PLAY βρέθηκε η Ζωή Αποστολοπούλου πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Ποτάμι.

Για τη συμφωνία η κ. Αποστολοπούλου είπε πως δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλείς προβλέψεις διότι δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι διαπραγματεύσεις. Προσωπικά ανέφερε ότι πιστεύει πως θα υπάρξει συμφωνία διότι θα πρυτανέψει η λογική. Μία συμφωνία σε αυτή τη χρονική στιγμή θα είναι καλύτερη από ρήξη πρόσθεσε και συγκεκριμένα ανέφερε πως αν μία στιγμή πρέπει να είμαστε ενωμένοι αυτή είναι τώρα στο παρά πέντε που όλοι πρέπει να είναι ψύχραιμοι. Η εσωτερική κυβέρνηση θέλει να δείξει ότι έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια αλλά σε κάθε περίπτωση η διαπραγμάτευση είναι πάρα πολύ ανώριμη ειδικά σε τεχνικό επίπεδο ανέφερε. Το εναλλακτικό σενάριο της δραχμής ενώ το συζητούν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει είπε κλείνοντας.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή:

[youtube id="FJuO1TAnhvU"]

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

29 Μαΐου 2015, ΝΕΡΙΤ