29 Νοεμβρίου, 2016

Ακολουθήστε #topotamistavouna

Ποτάμι

Με εικόνες και βίντεο από τις περιοδείες του θα γεμίσει από σήμερα το Instagram του Σταύρου Θεοδωράκη. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο επικεφαλής και στελέχη του Κινήματος θα είναι σήμερα το απόγευμα με το βανάκι του Ποταμιού στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και αύριο στο Κιλκίς. Οι συναντήσεις αλλά ακόμη και τα απρόοπτα της περιοδείας θα καταγράφονται είτε από τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη είτε από συνεργάτες του και θα αναρτώνται «αυτομάτως» στο προσωπικό του Instagram.

Ως γνωστόν «το Ποτάμι παίρνει τα βουνά και τις πόλεις», το επόμενο τετράμηνο με σκοπό ο επικεφαλής, οι βουλευτές και τα στελέχη να συνομιλήσουν με τους πολίτες σε πόλεις και χωριά για να φτάσει η φωνή του Ποταμιού σε μέρη που δεν είχε εως τώρα ακουστεί. Μέσω του Instagram του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και του Ποταμιού, θα μπορούν πλέον όλοι να τους "ακολουθήσουν" και να δουν από πρώτο χέρι πώς πραγματοποιείται μια τέτοια περιοδεία, που πήγαν, με ποιους συνομίλησαν αλλά και τη ζωή μέσα στο βανάκι του Ποταμιού. Για κάθε τόπο, κάθε στάση στην εξόρμηση αυτή, θα δημοσιεύεται ένα ξεχωριστό βιντεάκι, που θα αφορά τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, όσο και τις λύσεις που προτείνει.

Ακολουθήστε λοιπόν στο Instagram: τον Σταύρο Θεοδωράκη εδώ και το Ποτάμι εδώ αλλά και μέσω του hashtag #topotamistavouna

pop minivan