24 Ιανουάριος, 2019

Υπάρχουν άνθρωποι που μας ακούν, μας θέλουν, μας χρειάζονται

Ολυμπία Αναστασοπούλου

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα προβλήματα του δημοσίου αλλά και την πορεία του Ποταμιού έως τις εκλογές μιλησε η Ολυμπία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Επί πιεστηρίου» στο Kontra channel και τον Μάκη Κουρή.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα φέρουν μεγάλη ευθύνη γιατί την εργαλειοποίησαν το καθένα με τον δικό του τρόπο. «Το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο μόνος που φάνηκε συνεπής και δυστυχώς πλήρωσε το πολωτικό κόστος» σχολίασε υπενθυμίζοντας ότι είναι ένα σύγχρονο κόμμα που φέρνει νέα πνοή. Συνέχισε λέγοντας ότι μπορεί να διαλύθηκε η Κοινοβουλευτική του Ομάδα αλλά όχι το ίδιο το κόμμα. Έχει ανθρώπους που έχουν πεισμώσει και θα πάμε πολύ δυνατά μέχρι τις ευρωεκλογές, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Άλλο ένα σημαντικό ζήτημα για το οποίο μίλησε είναι το «ματωμένο πλεόνασμα», την πάλη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως για τη μεσαία τάξη στην οποία δεν έχει προκύψει καμία μείωση και τόνισε ότι οι πολίτες στην πράξη δεν βλέπουν κανένα όφελος.

Τέλος, σχετικά με τις εκλογές και την πορεία του Ποταμιού, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα κατέβει αυτόνομο καθώς αυτή ήταν η απόφαση του Συνεδρίου. «Το Ποτάμι υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να εκπροσωπηθούν και δεν ικανοποιούνται ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε από τη Νέα Δημοκρατία» είπε καταληκτικά.

Δείτε βίντεο:

*H Ολυμπία Αναστασοπούλου είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και υπεύθυνη του Τομέα Αυτοδιοίκησης.