18 Ιουνίου, 2018

Ξεκινήσαμε για ένα Κίνημα Αλλαγής που θα έχει ανοικτές πόρτες

Δημήτρης Τσιόδρας

Για τη συμφωνία στο θέμα του Μακεδονικού αλλά και τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, στην εκπομπή "ΤΩΡΑ" της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ.

Σε σχέση με τη συμφωνία και την ικανοποίηση που καταγράφεται και στις δύο πλευρές, ανέφερε ότι «είδαμε ότι Τσίπρας και Ζάεφ πανηγύρισαν και οι δύο μετά τη συμφωνία προβάλοντας ο καθένας τα θετικά σημεία για τη χώρα του».

Για το ζήτημα της εθνικότητας ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα, από τη στιγμή που «οι γείτονες θα μονοπωλούν το να αποκαλούνται Μακεδόνες, δημιουργώντας προβλήματα βεβαίως στους Έλληνες που ζουν στη Μακεδονία».

Σε σχέση με τη συμμετοχή του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, ανέφερε ότι «έγινε μία συζήτηση για το Πολιτικό Συμβούλιο και ακούστηκαν απόψεις που δεν συμβάδισαν η μία με την άλλη. Η κα Γεννηματά είχε μία άποψη, τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου είχαν μία διαφορετική άποψη. Ένα Κίνημα Αλλαγής, έτσι όπως έχει συγκροτηθεί, σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Το ερώτημα είναι αν αυτές οι πολλές και διαφορετικές απόψεις έχουν δυνατότητα μέσα σε ένα χώρο να εκφράζονται».