24 Απριλίου, 2017

Το Ποτάμι που ακούει είναι εδώ

Ποτάμι

Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Δήμαρχο Νίκαιας - Ρέντη

Φάρμακα που συγκέντρωσαν οι εθελοντές του Κινήματος παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Ποταμιού και ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας, το μοναδικό που λειτουργεί σε ολόκληρη την Αττική.

Μετά το πέρας της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε:

«Μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε με τον Δήμαρχο τα ζητήματα της περιοχής, αλλά και γενικότερα της αυτοδιοίκησης. Ο Δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη εμπειρία, με σημαντικά αποτελέσματα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το Ποτάμι που ακούει είναι εδώ, για να συζητά, να συνδιαμορφώνει λύσεις και προτάσεις για το καλό όλων. Τον ευχαριστώ για τη συνάντηση και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος και οι κάτοικοι της περιοχής, να βοηθά τους ασθενέστερους πολίτες της ευρύτερης περιοχής».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ιωακειμίδης ανέφερε:

«Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του σε φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο που είναι πάρα πολύ σημαντικό σε περιοχές με ιδιαίτερα προβλήματα, όπως είναι η δικιά μας».

Η αντιπροσωπεία του Ποταμιού απαρτιζόταν από τον Γραμματέα Οργανωτικού Γιώργο Γκαρής, την Αναπληρώτρια Γραμματέα Α΄ Πειραιά Δέσποινα Βαρβαλούκα, τον Γραμματέα Β΄ Πειραιά Θάνο Νίκου καθώς και τα στελέχη του Κινήματος στον Πειραιά, Ραφαέλα Μποτίνο και Βαγγέλης Σακκάς.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Σχετικά