11 Μαΐου, 2019

Το Ποτάμι να γίνει ο επιταχυντής των φιλελεύθερων πολιτικών μιας νέας κυβέρνησης

Γιάννης Κωνσταντινίδης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Κωνσταντινίδης στην εκπομπή "Ώρα Αιχμής" της Δέλτα TV και στον Γιάννη Σκεύα

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ώρα Αιχμής" της Δέλτα TV και στον Γιάννη Σκεύα βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, κατά τη διάρκεια περιοδείας στη Θράκη. Ερωτηθείς για τις στοχεύσεις τους ιδίου προσωπικά από τη συμμετοχή του στην πολιτική, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης απάντησε ότι στην πολιτική αποφάσισε να εισέλθει για να αποδείξει ότι "υπάρχει χώρος στην πολιτική για ανθρώπους που αναζητούν τεχνοκρατικές λύσεις στο συλλογικό επίπεδο και όχι την ικανοποίηση του προσωπικού τους ναρκισσισμού". Στην ίδια ερώτηση για το Ποτάμι, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι "το Ποτάμι θα πρέπει να γίνει ο επιταχυντής πραγματικά φιλελεύθερων πολιτικών μιας νέας κυβέρνησης που θα αντικαταστήσει τη σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση".

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης υπογράμμισε τη σημασία της επιλογής των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το επόμενο Ευρωκοινοβούλιο, "καθώς η Ευρώπη βρίσκεσαι στη δύσκολη στιγμή που ορίζουν αφενός η επιφύλαξη για το πόσα πολλά μπορεί να κάνει τελικά, αφετέρου η ενίσχυση δυνάμεων που την υποσκάπτουν στο εσωτερικό της".

Κατονόμασε την ανασύσταση της πίστης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον φραγμό στην Άκρα Δεξιά ως τους κεντρικούς στόχους της Ευρώπης για την επόμενη 5ετία. Τέλος, επέλεξε ως κεντρικούς στόχους για τον ίδιο, αν βρεθεί στην Ευρωβουλή, τη στήριξη πολιτικών απασχόλησης για τους νέους, προστασίας των ατομικών ελευθεριών και, τέλος, προστασίας του πλανήτη.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά