8 Φεβρουάριος, 2019

Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που κράτησε απόλυτα συνεπή στάση στο Μακεδονικό

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ 100,3 και στον Παύλο Τσίμα.

«Βρήκα την πρόταση που μου έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης πολύ ενδιαφέρουσα, ειδικά σε αυτήν την χρονική στιγμή που είναι πολύ δύσκολη για τη χώρα. Κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι πολύ κυνικοί με την πολιτική και να την παρακολουθούμε μόνο από μακριά».

Τόνισε πως το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο σε όλες τις ερχόμενες εκλογές ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο που μπαίνει τώρα στο Ποτάμι είτε γιατί θεώρησε μεγάλη αδικία αυτό που έγινε με τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας, είτε γιατί εκτίμησαν τη συνεπή στάση του Ποταμιού στο Μακεδονικό.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως το Ποτάμι είναι ένα κόμμα που υποστηρίζει λύσεις με έντονο κοινωνικό πρόσημο. Υπενθύμισε πως υπάρχουν νομοσχέδια που δεν θα είχαν περάσει αν δεν τα είχε ψηφίσει το Ποτάμι, όπως το σύμφωνο συμβίωσης, η ίδρυση μουσουλμανικού τεμένους και η καύση των νεκρών.

Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όταν κρίνει πως κάτι είναι σωστό για την κοινωνία, το ψηφίζει χωρίς εμμονές.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: