10 Απριλίου, 2019

Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που έχει σταθεί με τόλμη και ειλικρίνεια

Μαρία Δαμανάκη

Η Μαρία Δαμανάκη, υποψήφια Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, στον Μπάμπη Παπαδημητρίου & στον ΣΚΑΪ 100.3.

Τις πέντε προτεραιότητες του Ποταμιού για τη χώρα απαρίθμησε η επικεφαλής της Νεολαίας του Ποταμιού, Μαρία Δαμανάκη, σε δηλώσεις της στον ρ/σ ΣΚΑΪ. "Οι νέοι να βγουν μπροστά, τα κόμματα να μείνουν έξω από το κράτος και τη δικαιοσύνη, να ενισχυθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η νεανική επιχειρηματικότητα, να προστατευθεί η διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου και να δημιουργηθεί μια νέα “πράσινη” πολιτική, φιλική στο περιβάλλον".

Η υποψήφια ευρωβουλευτής κατήγγειλε την εργαλειοποίηση, από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, της - υπό διερεύνηση - υπόθεσης του σκανδάλου Novartis, ενώ ζήτησε την διαλεύκανση της από την, μοναδική αρμόδια, δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να λειτουργήσει χωρίς την παρέμβαση των κομμάτων. Κάλεσε, επίσης, τους Υπουργούς να μην κρύβονται πίσω από την διάταξη περί ευθύνης Υπουργών, που αποτρέπει την ίση μεταχείριση τους με τους πολίτες.

“Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που έχει αναλάβει ακέραιο το πολιτικό κόστος και έχει σταθεί με τόλμη και ειλικρίνεια, βάζοντας πλάτη σε μεγάλα εθνικά ζητήματα προς όφελος της χώρας. Είναι κόμμα που δεν άσκησε εξουσία, δεν ενεπλάκη σε σκάνδαλα, δεν συμμετείχε στην κακοδιαχείριση των προηγούμενων κυβερνήσεων”.

Ακούστε το ηχητικό: