12 Φεβρουάριος, 2019

Το Ποτάμι είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα χωρίς αστερίσκους

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του REALFM 97.8 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

«Σήμερα βγήκε ένα κείμενο-πρωτοβουλία από 26 προσωπικότητες που στηρίζουν τη φωνή του Ποταμιού εν όψει των ευρωεκλογών. Είναι ανάμεσά τους άνθρωποι που δεν θα λέγαμε ότι ανήκουν στους παραδοσιακούς οπαδούς του Ποταμιού. Είναι άνθρωποι που θέλουν να ενισχύσουν μια φωνή που δεν λαϊκίζει, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, ένα πραγματικό ευρωπαϊκό κόμμα χωρίς αστερίσκους», τόνισε η Κατερίνα Μπακογιάννη αναφορικά με τις ευρωεκλογές.

Συνέχισε λέγοντας πως η χώρα χρειάζεται ένα κόμμα που να παίζει ένα σταθεροποιητικό ρόλο στην πορεία των πραγμάτων, κι αυτό φιλοδοξεί το Ποτάμι. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι λύσεις.

Παράλληλα υπογράμμισε πως το Ποτάμι βλέπει πολύ θετικά τα αποτελέσματα κάποιων δημοσκοπήσεων. Η τελευταία δημοσκόπηση του Σαββατοκύριακου δείχνει ότι το Ποτάμι είναι τέταρτη δύναμη στη δυνητική επιρροή των κομμάτων στις ευρωεκλογές. Για το ίδιο θέμα, πρόσθεσε «Το δίλημμα σήμερα είναι διχαστικό και είναι αποτέλεσμα μια ακραίας πόλωσης που δεν κάνει καλό στη χώρα. Ένα κόμμα το οποίο θα μπορεί πραγματικά να συνεισφέρει σε καλύτερες λύσεις, είναι προτιμότερο από δυο ισχυρά κόμματα που δεν μπορούν να συμφωνήσουν και τελικά η χώρα μένει στάσιμη.»

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: