8 Απριλίου, 2017

Το Ποτάμι έδωσε αξιοπιστία και ρεαλισμό στην πολιτική

Γιώργος Τσαούσης

Στον τηλεοπτικό σταθμό της Δράμας "STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ" και την εκπομπή του Θανάση Φυλακτού "Παρεμβάσεις" συμμετείχε ο Γιώργος Τσαούσης, Υπεύθυνος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Ποτάμι.

Μιλώντας αρχικά για την αξιολόγηση, το στέλεχος του Ποταμιού ανέφερε ότι "ο κ. Τσίπρας δεν διαπραγματεύτηκε όταν έπρεπε κι έτσι οι δανειστές προσθέτουν συνεχώς νέα αιτήματα", προσθέτοντας "η κατάσταση είναι απελπιστική, είμαστε πρωταθλητές στην ανεργία, δεν έχουμε επενδύσεις, δεν έχουμε ανάπτυξη, δεν έχουμε εξαγωγές". Απαντώντας δε στο ερώτημα για την αναγκαιότητα ύπαρξης "ταχυτήτων" στην ΕΕ, τόνισε ότι "αυτή η συζήτηση είναι επικίνδυνη, το Ποτάμι φυσικά δε θα ήθελε να είναι η Ελλάδα σε διαφορετική ταχύτητα, θέλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί".

Σε σχέση τέλος με τις αποχωρήσεις βουλευτών από το Ποτάμι, ο κ. Τσαούσης παραδέχτηκε μεν ότι "δεν είναι ευχάριστο βουλευτές να αποχωρούν, ακόμη κι αν φεύγουν με κάποιους προφανείς σκοπούς", συμπληρώνοντας ότι "στα 3 χρόνια του το Ποτάμι έδωσε στην πολιτική αξιοπιστία και ρεαλισμό, είπε αλήθειες, τις οποίες βέβαια συχνά τις πληρώνουμε" ενώ κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά "η κάθε φυγή βουλευτή μας έδωσε κάτι παραπάνω δημοσκοπικά, δε μας έκανε τελικά ζημιά όπως φαίνεται".

Δείτε το βίντεο: 

*Ο Γιώργος Τσαούσης είναι υπεύθυνος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Ποτάμι

Σχετικά