27 Ιούλιος, 2015

Το Ποτάμι έχει μόνο εσένα

Ποτάμι

Πριν από ένα 17 μήνες ξεκινήσαμε μια ουτοπία. Έτσι περιέγραφαν τότε την απόφαση να μπούμε στα βαθιά νερά της πολιτικής σκηνής στην πιο δύσκολη συγκυρία της Μεταπολίτευσης. Μας έλεγαν: Που πάτε χωρίς ρίζες, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς κεφάλαια; Εμείς επιμείναμε σ’ ένα διαφορετικό δρόμο από την πρώτη στιγμή. Με διαφάνεια, καθαρές κουβέντες, καθαρό παρόν και παρελθόν.

Και δικαιωθήκαμε. Όχι μόνο επειδή το Ποτάμι είναι το τρίτο δημοκρατικό κόμμα της Βουλής, αλλά κι επειδή μπορούμε να σταθούμε χρήσιμοι στη χώρα. Αυτό, ακόμη και οι πιο άσπονδοι «φίλοι» το αναγνωρίζουν. Και απορούν πώς συνεχίζουμε να ζούμε με τη μικρότερη χρηματοδότηση και τις λιγότερες δαπάνες ακόμη κι από εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Πώς μπορούμε να ζούμε με λίγα από πολλούς και δεν χρειαστήκαμε ποτέ πολλά από λίγους;

Καταφέραμε να είμαστε το μοναδικό κόμμα που έκανε δημόσια πλήρη οικονομική απόδοση μετά τις Ευρωεκλογές και μετά τις Εθνικές εκλογές. Αιτιολογήσαμε σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα που βρήκαμε, πως διαχειριστήκαμε το κάθε μας ευρώ.

Το Ποτάμι για να μείνει διάφανο και καθαρό δεν έχει παρά να συνεχίσει αυτήν την πορεία. Να εξαρτάται από πολλούς και όχι από λίγους.

Σήμερα ζητάμε να συνεχίσεις αυτή την περιπέτεια μαζί μας. Με λίγα ευρώ διασφαλίζεις μια ακηδεμόνευτη παρουσία στη Βουλή, μια φωνή λογικής για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας. Τολμήσαμε να διαψεύσουμε το μύθο ότι μόνο τζάκια και κομματικοί στρατοί μπορούν να κάνουν πολιτική. Βοήθησέ μας να πάρουμε το επόμενο στοίχημα: Να ξαναχτίσουμε τη χώρα χωρίς να τα γκρεμίσουμε όλα.

Χρειαζόμαστε λίγα από πολλούς γιατί δεν θέλουμε πολλά από λίγους !

Σκέφτηκες ποτέ πώς καλύπτουν τα παραδοσιακά κόμματα εδώ και χρόνια τα έξοδά τους –που έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω των συχνών εκλογικών αναμετρήσεων;

Γνωρίζεις καλά ότι Το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή, εδώ και 17 μήνες, δημοσιεύει αναλυτικά, όχι μόνο τα έξοδά του αλλά και το πως τα καλύπτει.

Τα χρήματα αυτά μας έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Με διαφάνεια και πάντα με τη συμμετοχή σου.

Ενίσχυσε μας λοιπόν με τους παρακάτω τρόπους:

Με κατάθεση στα ταμεία των υποκαταστημάτων των τραπεζών στους λογαριασμούς που ακολουθούν:

  • ALPHA BANK στο λογαριασμό 349002002005845
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό 721/480110-58
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο λογαριασμό 5011-070642-794

Mε Web-banking μέσω της Τράπεζας Πειραιώς:

ΙΒΑΝGR1401720110005011070642794
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Στα γραφεία του κινήματός μας, στην οδό Σεβαστουπόλεως 17 στους Αμπελόκηπους:

  • Με καταβολή μετρητών με θεωρημένη απόδειξη είσπραξης (με ανώτερο ποσό τα 1.500€ ανά φυσικό πρόσωπο)
  • Με ονομαστικά κουπόνια (διατίθενται κουπόνια αξίας από 2€ έως 500€)

Στα γραφεία μας, μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης ανά πάσα στιγμή τα κόκκινα βιβλία, t-shirt & καλοκαιρινά παρεό του Ποταμιού.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

διαβάστε επίσης