12 Απρίλιος, 2019

Το Ποτάμι έχει την ευκαιρία να πάει καλά

Θόδωρος Τσίκας

Συνέντευξη του Θόδωρου Τσίκα, Υποψήφιου Ευρωβουλευτή με Το Ποτάμι, στην εκπομπή "επιΚΟΙΝΩΝΙΑ" της ΕΡΤ3 και στη δημοσιογράφο, Δώρα Αυγέρη

Ο Θόδωρος Τσίκας τόνισε ότι το Ποτάμι δίνει τη μάχη των ευρωεκλογών με αισιοδοξία. Και επεσήμανε: «Επειδή στις ευρωεκλογές δεν κρίνεται το θέμα της διακυβέρνησης, Το Ποτάμι έχει την ευκαιρία να πάει καλά. Οι πολίτες θα αξιολογήσουν θετικά την συμβολή του στην Βουλή και στην Ευρωβουλή.Το Ποτάμι είναι χρήσιμη δύναμη. Με την στήριξη του Ποταμιού πέρασαν σύγχρονες, καινοτόμες και νεωτεριστικές, πραγματικά προοδευτικές αποφάσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Συνέχισε λέγοντας ότι η απόφαση του Ποταμιού είναι αυτόνομη κάθοδος και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές. «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δώσει μια ώθηση στο Ποτάμι να συνεχίσει την προσπάθεια του και στις βουλευτικές εκλογές».

Αναφερόμενος στις απώλειες βουλευτών, είπε χαρακτηριστικά: «Το Ποτάμι αναπληρώνει τις απώλειες του με την είσοδο της Αντιγόνης Λυμπεράκη στη Βουλή. Ελπίζουμε ότι θα γίνει το ίδιο με τον κ. Νυφούδη από την Θεσσαλονίκη, που είναι πρώτος επιλαχών, ώστε να συμπληρωθεί ένας αριθμός βουλευτών από το Ποτάμι. Αυτοί εκπροσωπούν πολίτες που επέλεξαν Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές».

Ερωτώμενος αν το Ποτάμι περιμένει κάτι από την βουλευτή της Ν.Δ., κα Μάρκου, απάντησε: «Είναι δικαίωμα των πολιτών και των πολιτικών να αλλάζουν άποψη και κόμμα. Είναι όμως θέμα προσωπικής ευθύνης και αξιοπρέπειας να παραδίδει κάποιος την έδρα του, και να συνεχίσει μετά την πορεία που επιλέγει».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά