3 Ιουνίου, 2019

Το Ποτάμι έχει συνέχεια, είμαστε πολλοί

Δημήτρης Σακατζής

Συνέντευξη του περιφερειακού συντονιστή Θεσσαλίας, Δημήτρη Σακατζή, στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV

Στο ερώτημα του τί πήγε λάθος με το Ποτάμι που είχε ξεκινήσει πολλά υποσχόμενο, και μάλιστα σε περίοδο Μνημονίου, ο Δημήτρης Σακατζής απάντησε: «Κάναμε αρκετά λάθη αλλά δεν είχαμε τον χρόνο να πείσουμε. Παρά το γεγονός του ότι είμαστε πρώτο κόμμα στη δεύτερη επιλογή, το κλίμα προς τις κάλπες είναι εξαιρετικά πολωτικό κι αυτό δεν βοήθησε τον κόσμο να εκφράσει τις πραγματικές του επιλογές».

Αναφορικά με τη συνέχεια του Ποταμιού, o περιφερειακός συντονιστής Θεσσαλίας δήλωσε πως το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις αν ευαγγελίζεσαι ότι είσαι ένα κόμμα που υπηρετεί την εξέλιξη της κοινωνίας, είναι να μείνεις στο παρελθόν. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο Λαύριο του 2014, αλλά είμαστε, όλοι όσοι έχουμε μείνει, διατεθιμένοι να δώσουμε τον αγώνα στο χώρο που έχει δημιουργηθεί από τον Σταύρο.

Παράλληλα, ο κ. Σακατζής προσέθεσε ότι το Ποτάμι σέβεται τις επιλογές του κόσμου και για αυτό δεν κατεβαίνει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αλλά θα οδηγηθεί σε Συνέδριο για να δείξουμε και στον κόσμο πως «είμαστε εδώ, συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε στα πολιτικά δρώμενα, έχουμε ποιοτικό λόγο».

Αναφορικά με την Ευρώπη, τόνισε πως το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που ήθελε την Ελλάδα πρωταγωνιστή στην Ευρώπη, να συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση του Μακρόν.

Δείτε τη συνέντευξη: