23 Μαΐου, 2019

To Ποτάμι δεν δίνει χρίσματα σε υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Ποτάμι

Επιστολή του Ποταμιού προς τη Singular Logic

Το Ποτάμι συνεχίζει να αντιδρά στην προσπάθεια κομματικοποίησης των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και με επιστολή που απέστειλε στη Singular Logic αρνήθηκε να δηλώσει ποιους δημάρχους και ποιους περιφερειάρχες υποστηρίζουν τα στελέχη του στις εκλογές της Κυριακής.

Όπως δήλωσε η Ολυμπία Αναστασοπούλου, μέλος του ΠΣ του Ποταμιού και υπεύθυνη του Τομέα Αυτοδιοίκησης, «οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν Δημάρχους που έχουν προτεραιότητά την πόλη τους και όχι αυτούς που νοιάζονται μόνο για τα κόμματά τους» και χαρακτήρισε οπισθοδρομική τη συμπεριφορά των κομμάτων που διαλαλούν ότι θέλουν να βάψουν τον χάρτη μπλε, πράσινο, κόκκινο, ροζ.

Στην απάντηση που απέστειλε το Ποτάμι στη Singular Logic - η οποία είναι υπεύθυνη για την μετάδοση των αποτελεσμάτων την Κυριακή – τονίζεται ότι το Κίνημα παραμένει πιστό στην ιδρυτική του αρχή ότι η κομματικοποίηση και ο πολιτικός παραγοντισμός βλάπτουν σοβαρά την Αυτοδιοίκηση.

Δείτε την επιστολή:

Κύριοι,

Σε απάντηση της επιστολής σας, σας ενημερώνουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν δίνει χρίσματα σε Υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες. Τα στελέχη μας και οι εθελοντές μας συμμετέχουν ή στηρίζουν τις κατά τόπους υποψηφιότητες όταν θεωρούν ότι εξυπηρετούν τα τοπικά συμφέροντα ανεξάρτητα από την κομματική προέλευση των υποψηφίων Δημάρχων ή Περιφερειαρχών.

Το Ποτάμι παραμένει πιστό στην ιδρυτική του αρχή ότι η κομματικοποίηση και ο πολιτικός παραγοντισμός βλάπτει σοβαρά την Αυτοδιοίκηση.

Με εκτίμηση,
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Γραφείο Τύπου