3 Ιουλίου, 2015

Το δημοψήφισμα είναι η επισφράγιση της καταστροφής

Νίκος Μηλαπίδης

Η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει να είμαστε όλοι πιο μετρημένοι. Την Δευτέρα θα είμαστε όλοι μαζί, ανεξάρτητα με το τι έχουμε ψηφίσει στο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του.

Στην ΕΡΤ μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Μηλαπίδης, διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

Η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει να είμαστε όλοι πιο μετρημένοι, ανέφερε ο κ. Μηλαπίδης και συνέχισε λέγοντας πως την Δευτέρα θα είμαστε όλοι μαζί ανεξάρτητα με το τι έχουμε ψηφίσει στο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του. «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε μ' ένα ψέμα, ότι γίνεται να παίρνεις δάνειο χωρίς όρους, ότι γίνεται διαπραγμάτευση με ασάφεια και ολοκληρώνει την πορεία του μ' ένα κίβδηλο δημοψήφισμα» είπε. Μας καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο κ. Μηλαπίδης, να διαλέξουμε αν είμαστε Ευρωπαίοι ή Έλληνες, ενώ είμαστε και τα 2.

«Το δημοψήφισμα είναι η επισφράγιση της καταστροφής», σχολίασε και είπε ότι σε 5 μέρες δεν μπορεί να αναπτυχθεί δημοκρατικός διάλογος, για να αποφανθεί ο κόσμος. Γιατί, αναρωτήθηκε ο κ. Μηλαπίδης, αναγκάζει η κυβέρνηση να διχαστεί ο κόσμος απλώς για να μην πάρει την πολιτική ευθύνη της επιλογής της; Η λαϊκή εντολή είναι νωπή λέει το Ποτάμι, ανέφερε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας και παρέθεσε την άποψή του πως «Όπως ο κ. Σαμαράς τραυμάτισε την δημοκρατία με το μαύρο της ΕΡΤ, έτσι και ο κ. Τσίπρας τραυματίζει τη δημοκρατία με τους όρους που γίνεται το δημοψήφισμα».

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή:

* Ο Νίκος Μηλαπίδης είναι διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

3 Ιουλίου 2015, ΕΡΤ