19 Ιουνίου, 2015

Τη Δευτέρα θα μιλήσουμε για την ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα

του Γιάννη Μεϊμάρογλου Η Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού κάνει μία προσπάθεια να συναντηθεί και να συμπλεύσει με τις λογικές δυνάμεις του τόπου αλλά και βέβαια με τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολιτικούς που έχουν ευρωπαϊκή κατεύθυνση.

Στα Παραπολιτικά μίλησε ο Γιάννης Μεϊμάρογλου το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού μίλησε για την προσπάθεια που θα γίνει την Δευτέρα ώστε να συσπειρωθεί ο χώρος της μεταρρυθμιστικής Ευρώπης μέσω μιας εκδήλωσης που διοργανώνει το Ποτάμι και η Επιτροπή Διαλόγου στις 8 το απόγευμα στο κέντρο ACRO.

Όπως λέει και ο τίτλος της εκδήλωσης, ανέφερε ο κ. Μεϊμάρογλου, την Δευτέρα θα μιλήσουμε για την ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα. Ρήξη με τις πολιτικές και τις νοοτροπίες που έχουν οδηγήσει τη χώρα στο σημείο μηδέν. «Πρέπει να υπάρξει ρήξη με τα κακά του τόπου ώστε να μην συνωμοσιολογούμε εναντίον των Ευρωπαίων. Αυτή η ρήξη πρέπει να γίνει γρήγορα ώστε να μην υπάρξει η άλλη ρήξη, εκείνη δηλαδή που θα μας φέρει στον δύσκολο δρόμο».

Η Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού κάνει μία προσπάθεια να συναντηθεί και να συμπλεύσει με τις λογικές δυνάμεις του τόπου αλλά και βέβαια με τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολιτικούς που έχουν ευρωπαϊκή κατεύθυνση.

Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε ο κ. Μεϊμάρογλου για την εκδήλωση της Δευτέρας:

* Ο Γιάννης Μεϊμάρογλου είναι επικεφαλής συντονιστικής επιτροπής της Επιτροπής Διαλόγου.

19 Ιουνίου 2015, Παραπολιτικά