29 Αυγούστου, 2017

Θετικές οι πολλές υποψηφιότητες για τον νέο φορέα

Δημήτρης Τσιόδρας

O εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά του για τον νέο προοδευτικό φορέα στο χώρο του Κέντρου.

Σχετικά με τις πολλές υποψηφιότητες για την ηγεσία, ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως είναι καλό να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς αυτό δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει. Επιπλέον είπε ότι θα υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, αναφορικά με τις υποψηφιότητες, οι οποίες θα τεθούν από την επιτροπή Αλιβιζάτου, προκειμένου οι υποψηφιότητες να είναι αληθινές, να εκφράζουν κάτι και όχι να εκφράζουν τη φιλοδοξία αυτού που δηλώνει υποψήφιος.

Ακόμη εξέφρασε την άποψη, ότι ο Νίκος Αλιβιζάτος, μπορεί να εγγυηθεί της εκλογικής διαδικασίας, και αυτό ήταν ένα στοιχείο που ώθησε το Ποτάμι να απαντήσει θετικά. Παράλληλα, είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης εκφράζει κάτι νέο. Σχετικά με το εάν θα πρέπει να υπάρξει αυτοδιάλυση των κομμάτων είπε ότι οι ψηφοφόροι έχουν ψηφίσει τα κόμματα για να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή, μέχρι τις εκλογές. Ωστόσο στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν τους υποψηφίους ενός άλλου φορέα.

Από την άλλη πλευρά αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τσιόδρας είπε ότι καλείται να δει την πραγματικότητα μετά από περιπλανήσεις πολιτικές και διαχειριστικές πολλών χρόνων. Τέλος σχολιάζοντας τις αλλαγές στο Λύκειο υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή της εισόδου εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

Δείτε το βίντεο:

* Ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού