12 Απριλίου, 2017

Τα στελέχη των ΕΔ δεν έχουν ανάγκη από παχιά λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις

Τομέας Άμυνας

Η επίσκεψη του κ. Καμμένου στην έδρα της Ελληνικής Δύναμης του Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή της Πρίστινα, για ακόμη μία φορά συνοδεύτηκε από υποσχέσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για σύντομη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για αποκατάσταση των μισθολογικών μειώσεων. Είναι μάλλον η πασχαλινή συνήθεια του κ. Καμμένου να μοιράζει υποσχέσεις, όπως και πέρυσι που υποσχόταν έξοδο από το μνημόνιο. Άραγε πόσες φορές έχει δεσμευθεί, ξανά-δεσμευθεί, αναγγείλει και ξανά-αναγγείλει το ίδιο στα στελέχη των ΕΔ;

Ας δοκιμάσει μια φορά ο συνεταίρος του κ. Τσίπρα να πει την αλήθεια γιατί και η κοροϊδία και οι ψεύτικες -επικοινωνιακού και μόνο τύπου- υποσχέσεις έχουν όρια!

Ας πει στα στελέχη των ΕΔ ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν κι άλλο σε ποσοστό τουλάχιστον 20% περίπου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσης» που «πέτυχε» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τα στελέχη των ΕΔ παρά τα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, είναι αφοσιωμένα στο έργο τους και θα κάνουν πάντα το καθήκον τους. Δεν έχουν ανάγκη για την ανύψωση του ηθικού τους από επισκέψεις με στολές παραλλαγής και παχιά λόγια με ψεύτικες υποσχέσεις. Αυτή η κωμωδία και οι τζάμπα παραστάσεις του κ. Καμμένου κάποτε πρέπει να τελειώσουν.

Σχετικά