13 Απριλίου, 2019

Συνέντευξη του Νίκου Νυφούδη στο Λονδίνο

Νίκος Νυφούδης

Τον Νίκο Νυφούδη ανέκριναν για περισσότερο από μιαμισή ώρα τέσσερις νέοι Θεσσαλονικείς που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο. Οι Άκης Παληαναστάσης, Στέργιος Τίτος, Κωνσταντίνος Μουστακίδης και Άνθιμος Πατσιούρας, υπέβαλαν ερωτήσεις οι οποίες αφορούσαν τόσο την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Σπύρου Βούγια ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη, όσο και την επιχειρηματικότητά του στη Θεσσαλονίκη και το Λονδίνο.

Ο Νίκος Νυφούδης δε δίστασε να απαντήσει στις αυθόρμητες ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων που παρακολουθούσαν τη συζήτηση μέσω live streaming, για το μέλλον του Ποταμιού, τις θέσεις του κόμματος για το επικείμενο Brexit και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τη ζωή των νέων Ελλήνων εργαζομένων και επιχειρηματιών στη χώρα. Μπορεί το ενδιαφέρον της συζήτησης τελικά να κέρδισαν οι δημοτικές εκλογές, όμως δεν έλλειπαν και πολλές ερωτήσεις σχετικά με την κεντρική πολιτική σκηνή, το μέλλον του Νίκου Νυφούδη σε αυτήν, και φυσικά στο Ποτάμι.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως η συνέντευξη διεξήχθη σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου και όχι σε κάποιο από μαγαζιά του Νίκου Νυφούδη στο Λονδίνο, ενδεικτικό της αλληλοϋποστήριξης των Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Στην άρτια διεξαγωγή της συνέντευξης συνέβαλαν πίσω από τις κάμερες δυο ακόμη νέοι Θεσσαλονικείς του Λονδίνου, ο Άλεξ Χριστίδης και Ιάσωνας Βλάχος, του οποίους ευχαρίστησε θερμά ο Νίκος Νυφούδης στο τέλος της συζήτησης.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά