3 Μαΐου, 2019

Στο Μάτι φάνηκε η πλήρης κατάρρευση του κομματικού κράτους

Κατερίνα Μπακογιάννη

H εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος 7», με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο

«Η τσάμπα μαγκιά του κ. Πολάκη είναι το κακό πρόσωπο του Έλληνα που κρατάει τη χώρα πίσω και δυστυχώς ο πρωθυπουργός τον καλύπτει», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος 7», με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο, τονίζοντας, ωστόσο, ότι είναι «πολυτέλεια» να επικεντρώνεται η προεκλογική αντιπαράθεση μόνο στο πρόσωπο του υφυπουργού Υγείας αντί να γίνεται ουσιαστική συζήτηση για το πώς θέλουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη την επόμενη μέρα.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους, η Κατερίνα Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη πως όσα συνέβησαν στο Μάτι θα έπρεπε να αποτελούν αντικείμενο διακομματικής συναίνεσης προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον. «Το κομματικό κράτος κατέρρευσε στο Μάτι», είπε χαρακτηριστικά. «Το Μάτι θα πρέπει να είναι αφορμή για ουσιαστική επανίδρυση του κράτους που όλοι υπόσχονται προεκλογικά, αλλά κανείς δεν το προσπαθεί ως κυβέρνηση».

Τέλος σε ερώτηση για τις δημοτικές εκλογές και τον Δήμο της Αθήνας, η Κατερίνα Μπακογιάννη επανέλαβε ότι το Ποτάμι στηρίζει τον Κώστα Μπακογιάννη και ότι πολλά στελέχη του Ποταμιού συμμετέχουν στον συνδυασμό του και τόνισε ότι το Ποτάμι στηρίζει υποψήφιους Δημάρχους σε όλη την Ελλάδα που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αφού «δεν υπάρχει αριστερός και δεξιός τρόπος να μαζέψεις τα σκουπίδια».

Δείτε το βίντεο: