7 Ιανουαρίου, 2015

Υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε για το κοινό καλό

του Νικόλα Γιατρομανωλάκη Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε για το κοινό καλό. Αυτό δεν σημάνει παράδοση άνευ όρων. Έχουμε κόκκινες γραμμές.

Ανεύθυνες χαρακτήρισε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, ο υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας του Ποταμιού, επεσήμανε πως τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανοι να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και τους απασχολεί απλώς η κομματική τους επιβίωση και τόνισε πως αίτημα του Ποταμιού είναι η εθνική διαπραγμάτευση για το χρέος.

«Στην Ελλάδα ακολουθήθηκε το σύστημα του βολέματος στη διακυβέρνηση και επελέγη ο εύκολος δρόμος για δημοσιονομική προσαρμογή, μέσω οριζοντίων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε πως: «ο δρόμος προς την ανάπτυξη περνάει από βαθιές μεταρρυθμίσεις. Μεταρρυθμίσεις που δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες του Ποταμιού, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης διευκρίνισε: «Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα συνεργαζόμουν ούτε με τη ΝΔ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να συνεργαστούμε για το κοινό καλό. Αυτό δεν σημάνει παράδοση άνευ όρων. Έχουμε κόκκινες γραμμές. Συνεργασία για εμάς σημαίνει σταθερότητα, προς μια σωστή όμως κατεύθυνση».

Σχολιάζοντας τις προεκλογικές συνεργασίες του κινήματος, ξεκαθάρισε πως η βάση είναι το Ποτάμι. «Άτομα που έρχονται, αποδέχονται πλήρως τις αρχές του Ποταμιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[youtube id="H5SDvKyikxA"]

[youtube id="3aXUCO1uOwY"]

[youtube id="wHo21-qnSV8"]

* Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας

7 Ιανουαρίου 2015, ΝΕΡΙΤ