18 Ιούλιος, 2016

Συνάντηση του Ποταμιού με τους εργαζόμενους της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Τομέας Οικονομικών

Άμεσα ανταποκρίθηκε Το Ποτάμι στο αίτημα που υπέβαλε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Αγροτικής Ασφαλιστικής για συνάντηση, με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις στη διαδικασία πώλησης της εταιρίας και την κατάθεση σχετικού υπομνήματος για την εν λόγω υπόθεση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου στα γραφεία της Βουλής, όπου τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, Γιώργο Συκαμιά, Γιώργο Σεχρεμέλη και Ειρήνη Ζαμπάτη υποδέχθηκαν ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικού ΄Εργου, Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθώς επίσης και οι πολιτικοί υπεύθυνοι των Τομέων Οικονομικών Κωνσταντίνος Γκράβας και Επιχειρηματικότητας Άντα Γαρουφαλιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Δ.Σ. παρουσίασε το ιστορικό της διαδικασίας πώλησης της εν λόγω εταιρίας μέσω της μετόχου της, Τραπέζης Πειραιώς, εκφράζοντας σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον των εργαζομένων, για τις συνεχιζόμενες αναβολές ολοκλήρωσης της διαδικασίας η οποία κρατά τουλάχιστον ενάμιση έτος, για τις αδιαφανείς συνθήκες που διέπουν την όλη εξέλιξη της υπόθεσης και για την απομείωση της αξίας πώλησης της εταιρίας παρά την κεφαλαιακή της επάρκεια και τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα.

Ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικού ΄Εργου και οι πολιτικοί υπεύθυνοι των αρμοδίων τομέων του Ποταμιού άκουσαν με ενδιαφέρον την τοποθέτηση εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων της Αγροτικής Ασφαλιστικής και δεσμεύθηκαν να μελετήσουν με τη δέουσα προσοχή το ζήτημα, φέρνοντας εφόσον κριθεί απαραίτητο το θέμα στη Βουλή σε επίπεδο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

διαβάστε επίσης