1 Απριλίου, 2015

Συνάντηση Σταύρου Θεοδωράκη με τον Ευρωπαϊκό Κόμμα Πρασίνων

Ποτάμι

Συνάντηση με την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Kόμματος των Πρασίνων είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από στελέχη του Ποταμιού.

Στη συνάντηση πήραν μέρος η συνπρόεδρος των Πρασίνων Μόνικα Φρασσόνι η γενική γραμματέας Μαρ Γκαρθία Σαντς και η Βούλα Τσέτση, γραμματέας της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο. Το Ποτάμι εκπροσωπήθηκε από τους Χλόη Βλασσοπούλου, Κίμωνα Χατζημπίρο, Γιώργο Μπάλλα, Οντίν Λιναρδάτου και το μέλος της Επιτροπής Διαλόγου Ηλία Ευθυμιόπουλο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στις ερωτήσεις των στελεχών των Πρασίνων τόσο για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα όσο και για θέματα προστασία περιβάλλοντος και ενέργειας. Κοινό πεδίο προβληματισμού ήταν οι εξελίξεις στην Ευρώπη καθότι τόσο οι Πράσινοι όσο και το Ποτάμι έχουν ταχθεί υπέρ μεγάλων αλλαγών που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια πιο δίκαιη Ευρώπη.

Το Ποτάμι παρέθεσε γεύμα με κρητικούς μεζέδες στην ηγεσία των Πρασίνων όπου τα στελέχη του Ποταμιού και των Πρασίνων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

PTGRNL12