27 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στις Βρυξέλλες

Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πραγματοποιεί την Τετάρτη 27/9 επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες όπου θα μιλήσει για τη νέα Ευρώπη που θέλει το Ποτάμι σε εκδήλωση με τίτλο: «Η θέση της Ελλάδας στο μέλλον της Ευρώπης». Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ASP 3E2), οργανώνει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος και η oμάδα «Μεταρρυθμίσεις και Ανάπτυξη στην Ελλάδα». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παναγιώτης Λιαργκόβας. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής στις Βρυξέλλες, Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Δείτε το βίντεο:

LIVE Η θέση της Ελλάδας στο μέλλον της Ευρώπης

Gepostet von Miltos Kyrkos am Mittwoch, 27. September 2017

Νωρίτερα, στις 12.00 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε συνάντηση με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, στο γραφείο του τελευταίου, στο κτίριο Berlaymont.

Στις 2.30 το μεσημέρι συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, τον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη Ούντο Μπούλμαν στο γραφείο του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης ο Σταύρος Θεοδωράκης είδε τον πρόεδρο του S&D κ. Τζιάνι Πιτέλα.