19 Φεβρουάριος, 2015

Προτεραιότητα η καταπολέμηση της ανεργίας

Νίκος Ορφανός

Το κενό που υπάρχει ως προς το τεχνοκρατικό κομμάτι της διαπραγμάτευσης επεσήμανε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Ορφανός. Ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε πως «δεν υπάρχουν τα νούμερα, η κοστολόγηση, ούτε το χρονοδιάγραμμα». Έθεσε παράλληλα ως προτεραιότητα για το Ποτάμι, την καταπολέμηση της ανεργίας και εξέφρασε τους φόβους για στασιμότητα στις εισπράξεις.

Σχολιάζοντας την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε 7ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Ορφανός σημείωσε ότι: «διαφωνήσαμε με τον κ. Παυλόπουλο, γιατί στο κομματικό του παρελθόν υπάρχουν πολλές γκρίζες ζώνες. Σαν ηθικό αντίβαρο προτείναμε τη διαδρομή ενός ανθρώπου που μας εκφράζει περισσότερο. Του κ. Νίκου Αλιβιζάτου».

Ο βουλευτής δεν δίστασε να μιλήσει και για την πρόσφατη διαμάχη του με χρήστες του διαδικτύου. «Τα tweets για τη δραχμή ήταν μια οργισμένη απάντησή μου σε μία συνεχόμενη επίθεση, που γινόταν στο διαδίκτυο εναντίον μου. Ήταν παρεκτροπή μου και ολίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

*Ο Νίκος Ορφανός είναι βουλευτής Β' Πειραιά

ΣΚΑΪ

Σχετικά