4 Οκτωβρίου, 2016

Πρώτα μας έταζαν μετά μας ψέκαζαν!

Ιάσονας Φωτήλας

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού, στην εκπομπή του KONTRA Channel «KONTRA 24» με το δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά στον ψεκασμό με χημικά των συνταξιούχων στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός δηλώνει δυσαρεστημένος, ο κ. Τόσκας αναλαμβάνει «με τα λόγια» την πολιτική ευθύνη, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει καμιά αντίδραση. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τη μια ξεκινά διάλογο με τις «συλλογικότητες» των Εξαρχείων και από την άλλη χρησιμοποιεί χημικά κατά των συνταξιούχων.

Η «αριστερή» κυβέρνηση παραπληροφορεί τους πολίτες διατυμπανίζοντας ότι προστατεύει από τους πλειστηριασμούς τις πρώτες κατοικίες κάτω από 140.000 ευρώ – στην πραγματικότητα απλώς απαγορεύει την πώλησή τους σε fund μέχρι τέλους 2017, αλλά ο πλειστηριασμός από το δημόσιο ή την τράπεζα επιτρέπεται.

Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι αν προχωρήσει άμεσα σε εκλογές θα καταποντιστεί το κόμμα του. Όσο όμως παραμένει στην εξουσία, η κατάσταση για την Ελλάδα θα χειροτερεύει και εάν εξαντλήσει την τετραετία η κατάσταση για τη χώρα θα είναι μη αναστρέψιμη. Για το λόγο αυτό όλες οι φιλοευρωπαϊκές και προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να πιέζουν ώστε να προχωρήσουμε σε εκλογές.

Δείτε το βίντεο:

* Ο Ιάσονας Φωτήλας είναι βουλευτής Αχαΐας