4 Δεκεμβρίου, 2017

Πρέπει να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος «πασοκοποίησης» στο Κίνημα Αλλαγής

Γιάννης Μεϊμάρογλου

Για το νέο κόμμα, το Κίνημα Αλλαγής το ρόλο του, τα άτομα που απαρτίζουν το Πολιτικό Συμβούλιο και τον κίνδυνο «πασοκοποίησης» του νέο εγχειρήματος μίλησε ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, στον Αθήνα 9.84 και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «Η συγκρότηση του πολιτικού συμβουλίου είναι σημαντικό γεγονός και πολλοί ρίχνουν το βάρος στην κα Γεννηματά, που όντως έχει την μεγαλύτερη ευθύνη αλλά καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβεται ότι περιορίστηκε σε κάποιους θεσμικούς ρόλους».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως θέλει να δει «πόσοι από αυτούς που πήγαν και ψήφισαν, και καλά έκαναν στην προσπάθεια αυτή, πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν για αντιπροσώπευση στο συνέδριο. Δηλαδή τι σήμα θα δώσουμε ότι αυτό το κόμμα δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει μια θέση στη Βουλή, αλλά θέλει πραγματικά να επεκταθεί σε όλον αυτό το χώρο του κέντρου;»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει κίνδυνος «πασοκοποίησης» του Κινήματος λόγω του ότι προσήλθε στις κάλπες μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μεϊμάρογλου απάντησε ότι «Αυτός είναι ένας κίνδυνος σημαντικός και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, πιστεύω, ότι έχει τη σκέψη να το αντιμετωπίσει αυτό».

Ακούστε τη συνέντευξη:

* Ο Γιάννης Μεϊμάρογλου είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com