31 Μάρτιος, 2014

Το Ποτάμι στην Πάτρα

Ποτάμι

Στην Πάτρα μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σταύρος Θεοδωράκης. Την μεγάλη συγκέντρωση άνοιξε την ομιλία του λέγοντας: "Δεν έχουμε σενάριο, δεν υπάρχει οτοκιού, εμείς στο Ποτάμι προσπαθούμε να ανακαλύψουμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας".

Δείτε εδώ βίντεο από την εκδήλωση:

 

Ο Σταύρος συνομιλώντας με φίλους, εθελοντές και δημοσιογράφους υπογράμμισε την ανάγκη συγκρότησης ενός "εθνικού συστήματος δράσης πέρα από ιδεολογικές αντιθέσεις για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας" ζητώντας τη στήριξη του κόσμου. "Εγώ δεν θα συνεχίσω να είμαι σε αυτή την προσπάθεια, εάν ο κόσμος γυρίσει την πλάτη σε αυτήν την προσπάθεια", είπε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε την πρότασή του για μια "νέα παραγωγική δραστηριότητα που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση". "Εάν υπερασπιζόμαστε το κράτος πατερούλη, υπερασπιζόμαστε τον παραγοντισμό", υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το θέμα της ιθαγένειας επισήμανε ότι "Τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ είναι Έλληνες", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: "Οι φοιτητές θα πρέπει και οι ίδιοι να υπερασπιστούν την ανεξαρτησία των Πανεπιστημίων τους".

Για το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού και τους υποψηφίους στις επερχόμενες ευρωεκλογές επανέλαβε ότι "η σκέψη μου είναι στο ψηφοδέλτιο να μπουν νέοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν υπηρετήσει τις θέσεις εξουσίας", Ο Σταύρος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι "Ο λαός δε σώζεται, ο λαός σώζει".

31 Μαρτίου 2014.