17 Ιανουαρίου, 2015

Το Ποτάμι δεν είναι μπαλαντέρ

της Ιωάννας Παναγοπούλου Το Ποτάμι θα θέσει συγκεκριμένους στόχους. Ένας από αυτούς είναι η αξιοποίηση, η δημιουργία εθνικής ομάδας που θα έχει τους καλύτερους, τους αξιότερους στις θέσεις ευθύνης.

Το "Ποτάμι" δεν είναι μπαλαντέρ, δεν είναι ανάχωμα του ενός έναντι του άλλου, αλλά είναι ανάχωμα και των δύο.

Δεν το έχει στο τσεπάκι του το "Ποτάμι" κανείς», δήλωσε στην εκπομπή "άκου να δεις" της TV100 η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιάννα Παναγοπούλου.

Δείτε τη συνέντευξή της εδώ:

[youtube id="FFVxFf56fyg"]

Εν τω μεταξύ, η υποψήφια βουλευτής, σε δηλώσεις της στον Real FM Θεσσαλονίκης και το δημοσιογράφο Μπάμπη Τζιομπάνογλου, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους όσους εκλεγούν στη νέα βουλή από τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, και φυσικά προερχόμενους από τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, να δεσμευτούν ότι θα βάλουν τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματά της πάνω απ’ όλα, παραμερίζοντας διαφορές και αγνοώντας την πόλωση.

Επίσης αναφερόμενη στις πιθανές συνεργασίες της επόμενης μέρας, η Κα Παναγοπούλου υπογράμμισε ότι «Το "Ποτάμι" θα θέσει συγκεκριμένους στόχους. Ένας από αυτούς είναι η αξιοποίηση, η δημιουργία εθνικής ομάδας που θα έχει τους καλύτερους, τους αξιότερους στις θέσεις ευθύνης. Δε θα πάμε στη λογική να βάλουμε τους φίλους του Σταύρου, τους κολλητούς του Αλέξη και τους κομματικούς συντρόφους του Σαμαρά.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

* Η Ιωάννα Παναγοπούλου είναι υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης

17 Ιανουαρίου 2015, TV100, Real FM Θεσσαλονίκης