9 Ιανουαρίου, 2015

Το πολιτικό σύστημα σε κατάσταση αποσύνθεσης

της Άννυς Ποδηματά Με τα στελέχη του Ποταμιού μπορώ να κάνω συζήτηση και ν' αναζητήσουμε μία λύση, ακόμα κι αν έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Το πρωί της Παρασκευής μίλησε η Άννυ Ποδηματά στο Βήμα Fm 99,5. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο και δήλωσε πως «το πολιτικό σύστημα είναι σε μία κατάσταση αποσύνθεσης».

Παράλληλα, μίλησε για τις μετακινήσεις στελεχών, δηλώνοντας πως είναι «άλλο οι μετακινήσεις με τεκμηρίωση κι άλλο οι χωρίς λόγο, για την εύρεση κομματικής στέγης». Πιο συγκεκριμένα, έκανε σαφές ότι «με τα στελέχη του Ποταμιού μπορώ να κάνω συζήτηση και ν' αναζητήσουμε μία λύση, ακόμα κι αν έχουμε διαφορετικές απόψεις».

Φυσικά, τόνισε το ότι «το Ποτάμι μπορεί και πρέπει να είναι τρίτο κόμμα» και ότι «η χώρα χρειάζεται αυτονόητες μεταρρυθμίσεις, καθώς έχει ένα τεράστιο πρόβλημα στο φορολογικό σύστημα». Για το πρόβλημα της φορολογίας συμπλήρωσε πως «είναι ένα πρόβλημα που έχει τραυματίσει τη χώρα και την εικόνα της» και «χρειαζόμαστε ένα φορολογικό σύστημα αξιόπιστο σταθερό και δίκαιο».

Στο τέλος της συνέντευξης στάθηκε στις συζητήσεις, λέγοντας πως «δυστυχώς, στην Ελλάδα χρειάζεται να συνεννοούμαστε για τα αυτονόητα. Ας ξεκινήσουμε από αυτά».

*Η Άννυ Ποδηματά είναι στέλεχος του Ποταμιού

9 Ιανουαρίου 2015, ΒΗΜΑ FM