7 Αυγούστου, 2017

Πολύ θετική εξέλιξη η υποψηφιότητα Καμίνη

Παναγιώτης Βλάχος

Ο Παναγιώτης Βλάχος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Μαζί το Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε στη διαπραγματευτική τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα κάνει στο εσωτερικό. Παράλληλα, το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού στάθηκε, στα νομοσχέδια για την παιδεία και την υγεία που ήρθαν προς ψήφιση στη Βουλή, στις αρχές Αυγούστου, λέγοντας πως όλα αυτά έγιναν χωρίς να έχει προηγηθεί ένας δημόσιος διάλογος.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη, για την ηγεσία της Δημοκρατίκής Συμπαράταξης, τόνισε πως «είναι πολύ θετική εξέλιξη η υποψηφιότητα Καμίνη. Μεγαλώνει το εύρος αναφοράς της διαδικασίας, την πολιτικοποιεί και την κάνει να αφορά περισσότερες κοινωνικές ομάδες και στρώματα, όχι μόνο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ».

Ακόμη ο Παναγιώτης Βλάχος, υπογράμμισε ότι αυτή τη θέση την υπερασπίζεται σταθερά, στα πολιτικά όργανα του κόμματος, ενώ πρόσθεσε ότι η νεότερη γενιά χρειάζεται να εκφραστεί από έναν πολιτικό φορέα.

Τέλος εκτίμησε ότι η υποψηφιότητα του κ. Καμίνη είναι η αρχή, που θα φέρει και άλλες υποψηφιότητες στο τραπέζι, ενώ ευχήθηκε αυτή να είναι μια παραγωγική και δημοκρατική διαδικασία για τον προοδευτικό χώρο.

Δείτε τις παρεμβάσεις:

* Ο Παναγιώτης Βλάχος είναι μέλος του Πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού