22 Μαρτίου, 2019

Oυδείς ασχολήθηκε με το ότι μια οργάνωση υποδίκων ναζιστών, θα κάνει μια φιέστα σε έναν τόσο εμβληματικό χώρο της Αθήνας

Θανάσης Χειμωνάς

Ο Θανάσης Χειμωνάς, στέλεχος του Ποταμιού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 σημείωσε ότι "ουδείς ασχολήθηκε με το ότι μια οργάνωση υποδίκων, που αποθεώνει το ναζισμό, θα κάνει μια φιέστα σε έναν τόσο εμβληματικό χώρο της Αθήνας", ενώ σε ερώτηση για τις ρατσιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών κι αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, ο κ. Χειμωνάς είπε: "Έχουν γίνει πολλά λάθη σε αυτή τη χώρα στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ σοβαρά" και συμπλήρωσε: "Παραπλανημένοι ψηφοφόροι ίσως να υπήρχαν μέχρι το 2012. Από τη στιγμή που έγινε το περιστατικό με Κασιδιάρη, Δούρου και Κανέλλη, όλοι έμαθαν ποια είναι η Χρυσή Αυγή".

Δεν απέκλεισε, μάλιστα το ενδεχόμενο ο Ηλίας Κασιδιάρης να περάσει στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. "Φοβάμαι τα χειρότερα για την Αθήνα", είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους δημότες Αθηναίων να πάνε να ψηφίσουν όποιον άλλο υποψήφιο θέλουν.

Ακούστε το απόσπασμα