26 Φεβρουαρίου, 2019

Όλες οι πρωτεύουσες της Ευρώπης σε ένα ψηφοδέλτιο!

Ποτάμι

Το Ποτάμι στις Ευρωεκλογές του Μαΐου έχει υποψηφίους από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Επιστήμονες και επαγγελματίες που δημιουργούν και προσφέρουν στο ευρωπαϊκό περιβάλλον αλλά και εκπροσώπους της γενιάς που έφυγε από την Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης.

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι εκπρόσωπος της καμπάνιας του Κινήματος για τις Ευρωεκλογές αναλαμβάνει ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στη συνέχεια παραθέτουμε τους 14 υποψήφιους από τις 14 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης καθώς και το θέμα που θέτουν ως προτεραιότητα στην δική τους προεκλογική καμπάνια:

1 ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

1 ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Gianna

1 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

1 ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΟΘΩΝ

1-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΝΑΣΟΣ

1 ΚΑΡΚΑΜΠΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

1 ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

1-ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ-ΕΛΕΝΗ-(1)

1 ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

1 ΡΕΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

1-ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΑ

Γιάννης Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος της καμπάνιας του Κινήματος για τις Ευρωεκλογές

konstantinidis

Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση σε θέματα Πολιτικής Συμπεριφοράς και Μεθοδολογίας Πολιτικής Έρευνας. Έχει σπουδάσει Πληροφορική, Ποσοτικές Μεθόδους και Πολιτική Επιστήμη στην Ελλάδα και στη Βρετανία. Τα τελευταία επτά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο των δημοσκοπήσεων, αρχικά ως Διευθυντής της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στη συνέχεια, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ως Επιστημονικός Διευθυντής της εταιρείας Prorata.