28 Μάρτιος, 2019

Οι υποψήφιοι του Ποταμιού έχουν γνώση και εμπειρία

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, στην εκπομπή "Ακραίως" των Τάκη Χαντζή & Δημήτρη Οικονόμου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

Η Κατερίνα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές όπου το ενδιαφέρον υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια έχει ήδη καλύψει πάνω από το 60%.

Σε ερώτημα για τα στελέχη που κατέβηκαν στο παρελθόν με το Ποτάμι και κατόπιν άλλαξαν κόμμα, τόνισε πως το Ποτάμι είναι πιο ώριμο μετά από πέντε χρόνια στην πολιτική ζωή και ότι η επιλογή των προσώπων γίνεται με το κριτήριο να είναι «Ποτάμι» και να θέλουν να προσφέρουν στην πολιτική.

Ειδικά για το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού, υπογράμμισε πως το Ποτάμι θέλει να στείλει στην Ευρωβουλή ανθρώπους με εμπειρία και γνώση ώστε να συνδιαμορφώνουν μία ευρωπαϊκή πολιτική που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας. «Δεν έχουμε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε τραγουδίστριες στο ψηφοδέλτιο μας», είπε χαρακτηριστικά. «Μία απλή σύγκριση με τα ευρωψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων τα λέει όλα».

Ακούστε τη συνέντευξη: