15 Απριλίου, 2019

Οι ευρωεκλογές δεν είναι «παρέλαση» που προοιωνίζει απλώς το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Αντιγόνη Λυμπεράκη

Η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη στο Θέμα Radio 104.6 και την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη

«Είναι σημαντικό για ένα κόμμα να μην οχυρώνεται πίσω από αντανακλαστικές αρνητικές κινήσεις, αλλά να “βάζει πλάτη” για να πάει μπροστά αυτή η χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Λυμπεράκη σε συνέντευξή της στον Γιάννη Πρετεντέρη. Υποστήριξε πως το Ποτάμι είναι ένα κόμμα αρχών που καταλαμβάνει το χώρο του Κέντρου και «προσπαθεί να αναγνωρίζει πρωτοβουλίες και από δεξιά και από αριστερά του και προσπαθούμε να φέρνουμε θετικές προτάσεις χωρίς να φοβόμαστε ότι θα μας τις κλέψουν αυτοί που είναι στην εξουσία».

Η Βουλευτής Β' Αθήνας του Κινήματος μίλησε για την αδιαφορία των πολιτών σχετικά με τις ευρωεκλογές, τονίζοντας: «Θα κάνουμε κακό στη χώρα, στον εαυτό, στην οικογένειά μας, εάν εκλάβουμε τις ευρωεκλογές σαν «παρέλαση» που προοιωνίζει απλώς το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών».

Τέλος, η Αντιγόνη Λυμπεράκη ανέφερε πως βρίσκεται σε ένα κόμμα με σταθερές απόψεις, που θέλει να συνεισφέρει στην ανασυγκρότηση του Κέντρου και οι φαινομενικές μετακινήσεις του οφειλονται στις πολιτικές μετακινήσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι όπως τα παιδιά που νομίζουν ότι όταν ξεκινάει ένα πλοίο, φεύγει το λιμάνι».

Ακούστε τη συνέντευξη:

Σχετικά