5 Φεβρουαρίου, 2019

Όταν ψηφίζουμε το καλύτερο παραμύθι, ψηφίζουμε παραμυθάδες και όχι πολιτικούς

Δημήτρης Σακατζής

Για τις επόμενες κινήσεις του Ποταμιού, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 5 χρόνια του στην πολιτική σκηνή μίλησε ο Δημήτρης Σακατζής μέλος ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού, στον Γιάννη Γιαννακόπουλο στο Θεσσαλία TV.

«Έγιναν πολλά διδακτικά λάθη» σχολίασε ο Δημήτρης Σακατζής, χαρακτηρίζοντας ως σημαντικότερο τη συμμετοχή του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ. «Το Ποτάμι όταν δημιουργήθηκε είχε να αντιμετωπίσει την άγνοια της λειτουργίας ενός πολιτικού κόμματος, καθώς δέχθηκε και πόλεμο σχετικά με τον λόγο της ύπαρξής του, δήλωσε χαρακτηριστικά».

Σχετικά με τη στάση του Ποταμιού σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Δημήτρης Σακατζής είπε ότι «σαν Ποτάμι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο σταθερές, τις αξίες και το πολιτικό σκηνικό. Το Ποτάμι διεκδικεί τις αξίες και την αξιοπρέπειά του. Δεν μπορεί ούτε ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το κύριος Μητσοτάκης να παίζει με εμάς».

Αναφορικά με τις εκλογές, δήλωσε τα εξής: «Όταν ψηφίζουμε το καλύτερο παραμύθι, ψηφίζουμε παραμυθάδες και όχι πολιτικούς. Ετοιμαζόμαστε να δώσουμε μια μάχη για τις αλήθειες που μας εκφράζουν, με το ίδιο πείσμα. Δεν θα αφήσουμε αυτό που δημιουργήσαμε να διαλυθεί εξαιτίας ανθρώπων που ήρθαν για να εκμεταλλευτούν.» είπε καταληκτικά.

Δείτε το βίντεο:

* Ο Δημήτρης Σακατζής είναι μέλος της ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού