22 Μαΐου, 2019

Οι “αναποφάσιστοι” ψηφίζουν Ποτάμι

Κατερίνα Μπακογιάννη

H εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη στον r/s News 24/7 και στην εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά.

«Οι δημοσκοπήσεις είχαν καθηλωμένο το Ποτάμι, βλέπουμε όμως μια δυναμική τη τελευταία εβδομάδα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη απέδωσε το γεγονός στο ότι αποφασίζουν σταδιακά οι αναποφάσιστοι. Τόνισε ότι χρειάζεται συνεννόηση για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στη μείωση των φόρων. «Δεν θεωρούμε ότι οι ευρωεκλογές είναι πρόκριμα για τις εθνικές», σημείωσε και πρόσθεσε ότι το Ποτάμι συντάχθηκε με το πρόγραμμα Μακρόν επειδή συμφέρει τη χώρα.

«Όσοι έφυγαν από το Ποτάμι, έφυγαν για άλλους λόγους όχι για λόγους πολιτικής διαφοράς», είπε και πρόσθεσε ότι το κόμμα ήξερε ότι θα έχει πολιτικό κόστος ψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών. Άσκησε κριτική στα κυβερνητικά θετικά μέτρα ενόψει εκλογών αλλά και στη ΝΔ που τα ψηφίζει παρότι τα χαρακτηρίζει "καθρεφτάκια". Επανέλαβε ότι στόχος του Ποταμιού είναι το 5% στις ευρωεκλογές.

Ακούστε το ηχητικό: