22 Μαΐου, 2019

Όχι στους ρεβανσιστές, τους αλαζόνες της εξουσίας και τους "ετσιθελιστές"!

Γιάννης Κωνσταντινίδης

O υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Κωνσταντινίδης, στο Achaia Channel και στον Μάνθο Ευαγγελίου.

Καλεσμένος στο Achaia Channel στην ειδική εκπομπή του Μάνθου Ευαγγελίου για τις Ευρωεκλογές βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού. «Με την υποψηφιότητά μου, ήθελα να δείξω ότι με την πολιτική μπορούν να ασχοληθούν και άνθρωποι της κοινής λογικής, όχι μόνο οι ρεβανσιστές, οι αλαζόνες της εξουσίας και οι ετσιθελιστές», σημείωσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης σε ερώτηση για την απόφασή του να πολιτευτεί.

Ερωτηθείς ποιο είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο κάποιος θα πρέπει να ψηφίσει το Ποτάμι, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι «το αίσθημα ματαίωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με την ανεξάντλητη οργή για το παρελθόν του παλαιού δικομματικού κάνει την ανάγκη για ένα διαφορετικό κόμμα που προτάσσει τη λογική και τη συνέργεια πιο μεγάλη από ποτέ». Και πρόσθεσε ότι «ένα κόμμα της αντιπολίτευσης είναι χρήσιμο στο κοινοβούλιο όταν μελετά και αποφασίζει ποιο είναι το χρήσιμο για κάθε νομοσχέδιο, όχι όταν καταψηφίζει τα πάντα επειδή βρίσκεται στην αντιπολίτευση».

Μιλώντας τέλος για την Ευρώπη που επιδιώκει το Ποτάμι, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι «η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει στην πολιτική ενοποίηση, να γίνει μια ενιαία χώρα, με κοινό υπουργό οικονομικών, κοινό προϋπολογισμό, ενιαίο αμυντικό δόγμα». Και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να είναι στον πυρήνα της Ευρώπης και για αυτό πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό εγχείρημα και δεν είναι έτοιμοι να βάλουν παντού αστερίσκους: τους Ευρωπαίους ελληνικής καταγωγής».

Δείτε το βίντεο: