22 Ιουνίου, 2016

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Ποτάμι

«Η τωρινή ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνει αυτό που είναι καλό για την Ελλάδα», τόνισε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ κατά την ομιλία το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής. Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος εκφώνησε ομιλία ως προσεκλημένος του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσής του, τόνισε επίσης ότι θέλει να δει τις ελληνικές κυβερνήσεις να σεβαστούν τη συμφωνία τονίζοντας ότι «η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι η τελευταία, θα ακολουθήσουν και άλλες».

Στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ παρευρέθηκε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος και αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Από την πλευρά του, ο μόλις επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας τόνισε ότι «ο παραδοσιακός διαχωρισμός Αριστεράς-Δεξιάς είναι ξεπερασμένος». Και πρόσθεσε ότι «το πραγματικό δίλημμα είναι ένα: Θέλουμε την ανοιχτή κοινωνία του ανταγωνισμού, της συμμετοχής, των ευκαιριών, της κινητικότητας, ή θέλουμε τα κλειστά συστήματα των διακρίσεων, της αναξιοκρατίας, της στασιμότητας, της εσωστρέφειας;».

Στην εκδήλωση του ΣΕΒ στα πλαίσια της ετήσιας γενικής του συνέλευσης παρευρέθηκαν, εκτός του Σταύρου Θεοδωράκη, και οι βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και Κώστας Μπαργιώτας, όπως επίσης και ο Παντελής Αβραμίδης και η Ζωή Αποστολοπούλου, Γραμματέας Οργανωτικού και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος αντίστοιχα. Ο επικεφαλής και τα στελέχη του κινήματος είχαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να μιλήσουν με ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου και να μοιραστούν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος