8 Απρίλιος, 2017

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Ρόδο

Ποτάμι

Στα Δωδεκάνησα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο επικεφαλής του Ποταμιού. Η περιοδεία του ξεκίνησε από το νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα με μια επίσκεψη στο Λιμενικό Σώμα. Ο Υπολιμενάχης Κωνσταντίνος Κάτσικας και τα πληρώματα των λιμενικών σκαφών ξενάγησαν τον Σταύρο Θεοδωράκη στα πλωτά μεσα και του μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο επικεφαλής τους χαρακτήρισε «μαχητές της πρώτης γραμμής», τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους και τους υποσχέθηκε ότι Το Ποτάμι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους.

Στη συνέχεια περπάτησε στους δρόμους της πόλης όπου συνάντησε εθελοντές στον τομέα της υγείας, αστυνομικούς, πυροσβέστες και απλούς πολίτες. Η βόλτα τελείωσε στο TV Kόσμος της Ρόδου όπου ο επικεφαλής μίλησε με τους δημοσιογράφους Νεκταρία Μπίλλη και Κλεάνθη Λοΐζο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης και τοπικά στελέχη συναντήθηκαν με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Εκπρόσωπος της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αντιπεριφερειάρχης φυσικών πόρων, χωροταξίας & περιβάλλοντος, κ.Ιωάννης Φλεβάρης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Εξυπηρέτησης Πολίτη, Σάββας Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Διεθνούς προβολής και Αποδήμων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σάββας Χατζησάββα, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, Νικόλαος Μπόνης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, Πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Γεώργιος Ματσίγκος

Το βράδυ, σε ανοιχτή συζήτηση που έγινε στην Ιξιά, μίλησε με τους πολίτες της Ρόδου και απάντησε στα ερωτήματά τους.

Η περιοδεία συνεχίστηκε την Κυριακή στο νησί της Κω. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος