2 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο νέος αρχηγός θα δείξει το πολιτικό στίγμα

Χριστίνα Λαπόρδα

Την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για τον νέο πολιτικό φορέα του προοδευτικού Κέντρου κλήθηκε να σχολιάσει η Χριστίνα Λαπόρδα στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων στο diktyo1 με τη Γιάννα Λούσιου.

Η κα Λαπόρδα αναφέρθηκε στην ανάγκη να φύγουμε από το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερα αποδεκτού κεντρώου σχηματισμού, πού θα μπορούσε να φέρει τους πολίτες πίσω στην πολιτική, να προσφέρει μια ουσιαστική ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας, να παίξει δηλαδή έναν ρόλο καταλύτη στην επόμενη μέρα.

Ανέλυσε πως η εκλογή του αρχηγού σε ένα νέο μεγάλο φορέα θα δώσει το πολιτικό στίγμα ενός μεγάλου προοδευτικού κινήματος και σχολίασε ότι η διαδικασία γίνεται κάπως «αντίστροφα» γιατί πρέπει να φανεί ποια προσωπικότητα μπορεί να ενώσει περισσότερους από ένα χώρο αυτή τη στιγμή. Επίσης τόνισε την προσφορά του Ποταμιού στην πολιτική και την πατρίδα μέσα στο σύντομο διάστημα ζωής του, με αποφάσεις ευθύνης σε κρίσιμες στιγμές και με ένα Ευρωπαϊκό προοδευτικό πρόσημο. Κατέληξε λέγοντας ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη προφανώς φέρνει άλλη λογική του στο νέο αυτό εγχείρημα και ευχήθηκε η διαδικασία να καθοριστεί σε κάθε λεπτομέρεια χωρίς προβλήματα. Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν, μια που χωρίς τη συμμετοχή τους το όλο εγχείρημα δε θα έχει νόημα.

Δείτε το βίντεο:


* Η Χριστίνα Λαπόρδα είναι Περιφερειακή Συντονίστρια Δυτ. Μακεδονίας με το Ποτάμι

Σχετικά