3 Απρίλιος, 2015

Ο κ.Πανούσης περιγράφει μια κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά

Γιώργος Γραμματικάκης

Ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού κ.Γιώργος Γραμματικάκης μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984. Ξεκινώντας να σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας, ο κ.Γραμματικάκης αναφέρθηκε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Πανούση λέγοντας πως το άρθρο του «περιγράφει με ακρίβεια, όχι πρόσωπα, αλλά μια κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά».

Επεσήμανε στη συνέχεια, ότι «με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, υπήρξε μια ιστορική αλλαγή» και ξεκαθάρισε ότι κατά τη γνώμη του το πιο θετικό στοιχείο ήταν πως «οι πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης έθεσαν για πρώτη φορά το πολιτικό πρόβλημα του χρέους και των δανείων».
Ο ίδιος πάντως δήλωσε πως έχει περάσει «σε ένα στάδιο μετρημένης ανησυχίας» και αυτό γιατί όπως είπε χάνεται πολύτιμος χρόνος και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται στις διαπραγματεύσεις. «Το τέλος δεν είναι ορατό, αλλά ελπίζουμε να μην είναι αρνητικό» σημείωσε.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που υποστήριξε ο κ.Γραμματικάκης είναι ότι «από ένα στάδιο αναγνώρισης και συμπαράστασης στην κυβέρνηση, έχουμε φτάσει σε σημείο να διερωτόμαστε που πάει ο τόπος» και τόνισε πως αποτελεί χρέος της κυβέρνησης να τελειώνει με τις διαπραγματεύσεις γρήγορα για να ανασάνει ο λαός. Επεσήμανε δε, μεταξύ άλλων, ότι «επικρατεί ένας λαϊκισμός αφόρητος σε όλα τα κόμματα αυτή τη στιγμή».

Ακούστε τα αποσπάσματα της συνέντευξης παρακάτω:

* Ο Γιώργος Γραμματικάκης είναι ευρωβουλευτής του Ποταμιού

Αθήνα 984