4 Απριλίου, 2019

Ναύπλιο, ο πρώτος σταθμός της περιοδείας

Ποτάμι

Από την πρώτη κοινοβουλευτική πρωτεύουσα της χώρας ξεκίνησε η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη για τις ευρωεκλογές. Το βαν του Ποταμιού προτού φτάσει στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, έκανε στάση στο συνεταιριστικό εργοστάσιο ΡΕΑ και στο νοσοκομείο της πόλης, όπου ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε με ανθρώπους της παραγωγής, γιατρούς και δημοσιογράφους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον οποίο συνόδευαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Δημακόπουλος και Θεόδωρος Τσίκας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΡΕΑ και να διαπιστώσει την σπουδαία δουλειά και την άψογη συνεργασία με τους ευτυχισμένους συνεταιριστές που κάθε χρόνο παίρνουν ένα ποσοστό από τα κέρδη, με τα υπόλοιπα χρήματα να επανεπενδύονται.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γκανά, διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που οι ιδεοληψίες δεν επιτρέπουν να λαμβάνονται σύγχρονες αποφάσεις. «Χιλιάδες τουρίστες που καταφεύγουν στο νοσοκομείο του Ναυπλίου δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ, καθώς όλοι διαθέτουν ασφαλιστική κάρτα που τους καλύπτει τα ιατρικά τους έξοδα».

Ταυτόχρονα, η υψηλή φορολογία έχει φέρει σε απόγνωση και τους ιδιώτες γιατρούς στην Αργολίδα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Δωροβίνης, γυναικολόγος και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου.

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους της περιοχής, τόνισε: «Οι πολιτικοί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις μεγάλες στιγμές της πατρίδας και μαζί και τις επόμενες. Τα ευρωπαϊκά όργανα που θα προκύψουν μετά τις εκλογές του Μαϊου, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την ζωή των Ελλήνων, τις ζωές όλων μας. Γι΄αυτό θα πρέπει να στείλουμε στις Βρυξέλλες ανθρώπους που πιστεύουν στην Ευρώπη και διαθέτουν τις γνώσεις για να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις».

Από το Ναύπλιο, την πρώτη κοινοβουλευτική πρωτεύουσα της χώρας, ξεκίνησε η περιοδεία μας για τις Ευρωεκλογές. Όπως είπα...

Gepostet von Σταύρος Θεοδωράκης am Mittwoch, 3. April 2019

Φωτογραφίες/βίντεο: Αφροδίτη Χουλάκη