17 Μάρτιος, 2015

Να σταματήσει η διγλωσσία. Να αποκτήσει η κυβέρνηση μία πολιτική

Χάρης Θεοχάρης

Στο MEGA, στην εκπομπή των Γιώργου Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Χάρης Θεοχάρης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, επεσήμανε την ανάγκη «να φτάσει επιτέλους η διαπραγμάτευση στο τέλος» και πρόσθεσε πως «ενώ η κυβέρνηση είχε θέσει σωστά τις βάσεις για τις νέες προτεραιότητες που ουσιαστικά έχει θέσει ο ελληνικός λαός, καθυστερεί αδικαιολόγητα».

«Αυτό» συμπλήρωσε ο κ. Θεοχάρης «το πληρώνει καθημερινά ο ελληνικός λαός». «Ανεβαίνει από τον Δεκέμβριο η ανεργία, κλείνουν περισσότερες επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

Εκτίμησε παράλληλα ότι κάποια χρήματα μπορούν να εισπραχθούν, δεν θα είναι όμως περισσότερα από ένα δισ. ευρώ για ολόκληρο το 2015. «Μακάρι να έχει δίκιο η κυβέρνηση και να είναι μεγαλύτερες οι εισπράξεις» υπογράμμισε.

Επανέλαβε τέλος, την ανάγκη να σταματήσει η διγλωσσία. «Δεν μπορεί άλλα να λέμε στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό. Οι εταίροι παρακολουθούν. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο πολιτικές σε κάθε υπουργείο. Πρέπει η κυβέρνηση να αποκτήσει μία πολιτική», σημείωσε.

* Ο Χάρης Θεοχάρης είναι βουλευτής Β' Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

MEGA

Σχετικά