20 Ιανουαρίου, 2015

Nα φτιάξουμε μία πολυκομματική κυβέρνηση συνεργασίας

του Γρηγόρη Ψαριανού Πρέπει να φτιάξουμε μία πολυκομματική κυβέρνηση συνεργασίας με στόχευση στη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλίσουμε την επαναθεμελίωση ενός κράτους δικαίου.

«Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στρούγκες που χωράνε τα πάντα». Αυτό ανέφερε ο Γρηγόρης Ψαριανός κατά τη διάρκειας της εκπομπής «Ανατροπή» στο MEGA, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού στη Β’ Αθήνας ξεκαθάρισε πως «ζητούμενο είναι η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις».

Σχολιάζοντας δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε χθες στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη και στην οποία το Ποτάμι εμφανίζεται ως τρίτο κόμμα (μαζί με τη ΧΑ), ο κ. Ψαριανός ανέφερε πως «είναι να τρελαίνεται κανείς με τα αποτελέσματα» και πρόσθεσε πως «είναι λυπηρό που ξαναφτιάχνουμε έναν δικομματισμό».

«Πρέπει να φτιάξουμε μία πολυκομματική κυβέρνηση συνεργασίας με στόχευση τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλίσουμε την επαναθεμελίωση ενός κράτους δικαίου και πρόνοιας», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι το Ποτάμι ευελπιστεί να παίξει στα παραπάνω «καθοριστικό ρόλο».

«Ελπίζουμε να είμαστε τρίτο κόμμα και να φύγει από τη μέση η ΧΑ» κατέληξε.

[youtube id="aQLZXhFTUaU"]

[youtube id="djIBh0YhMtM"]

[youtube id="cJDCYBnWnCU"]

* Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας

20 Ιανουαρίου 2015, MEGA