13 Ιουλίου, 2015

Να φύγουν όσοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να συνεισφέρουν

Νίκος Ορφανός

του Νίκου Ορφανού Τα υφεσιακά μέτρα μπορούν να αντισταθμιστούν με αναπτυξιακά για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φάνη Παπαθανασίου και την Μάριον Μιχελιδάκη συμμετείχε ο βουλευτής Β’ Πειραιά Νίκος Ορφανός μαζί με τη Χαρούλα Καφαντάρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ.

Ο κύριος Ορφανός σχολιάζοντας την νύχτα θρίλερ που θα καθόριζε το μέλλον της Ελλάδας εντός ή εκτός της ζώνης του ευρώ υπογράμμισε ότι ένιωσε ανακούφιση και ότι η επιτυχής εφαρμογή του προγράμματος που συμφωνήθηκε μας αφορά όλους.

«Ο κύριος Τσίπρας πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός της χώρας αλλά πρέπει να φύγουν όσοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να συνεισφέρουν»
Τα υφεσιακά μέτρα μπορούν να αντισταθμιστούν με αναπτυξιακά για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας».

Η νέα αυτή συμφωνία, είναι μία μοναδική ευκαιρία, να τελειώνουμε από τη μνημονιακή και οικονομική εξάρτηση της χώρας.

Η επιτυχία του προγράμματος, θα στεριώσει την οικονομική μας ανεξαρτησία, ώστε να πάψουμε στο μέλλον να επιβιώνουμε με δανεικά και να υφιστάμεθα σκληρούς και ταπεινωτικούς όρους, από εξωγενείς δυνάμεις».

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες του ελληνικού κράτους με στόχο την πραγματική ανασυγκρότηση της οικονομίας και την παραγωγή πλούτου».

«Αυτό που προέχει είναι να συμφωνήσουμε τώρα τι σημαίνει ανάπτυξη της χώρας και όλες οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, από τους παραγωγικούς κλάδους και την πολιτική ηγεσία να συστρατευθούν στην εθνική αυτή προσπάθεια» κατέληξε ο κύριος Ορφανός.

Δείτε βίντεο της συνέντευξης:

* Ο Νίκος Ορφανός είναι βουλευτής Β' Πειραιά και υπεύθυνος του τομέα Πολιτισμού

13 Ιουλίου 2015, ΕΡΤ

Σχετικά