20 Ιανουαρίου, 2015

Να χτυπήσουμε την κομματοκρατία

της Ζωής Αποστολοπούλου Ββασική κόκκινη γραμμή μας απέναντι σε όλους, είναι ότι θέλουμε να χτυπήσουμε την κομματοκρατία.

«Το Ποτάμι δεν εμφανίστηκε για να παίξει ρόλο μπαλαντέρ». Αυτό ξεκαθάρισε η υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας Ζωή Αποστολοπούλου, από την τηλεόραση του Kontra, όπου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Η κ. Αποστολοπούλου, κατηγόρησε ευθέως τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για την μεταξύ τους πολιτική ένταση, η οποία όπως είπε, υπήρξε αιτία για να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, πριν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση από τους εκπροσώπους των δανειστών.

Μιλώντας για την επαύριο των εκλογών, η υποψήφια βουλευτής ανέφερε: «θέλουμε να παίξουμε έναν καταλυτικό ρόλο για την εθνική συνεννόηση. Όχι για τις καρέκλες αλλά για να καταστρώσουμε ένα σχέδιο εξόδου της χώρας από την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί».

Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι το Ποτάμι «δεν συζητάει σενάρια που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα έξω από το ευρώ» και επανέλαβε την πάγια θέση του Κινήματος ότι «βασική κόκκινη γραμμή απέναντι σε όλους, είναι ότι θέλουμε να χτυπήσουμε την κομματοκρατία».

* Ζωή Αποστολοπούλου είναι υποψήφια στη Β' Αθήνας και υπεύθυνη του τομέα Μετανάστευσης

20 Ιανουαρίου 2015, Kontra

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com