16 Ιουλίου, 2017

Μια χιουμοριστική εκδοχή του καλοκαιρινού καζαμία με την υπογραφή του Γιώργου Γραμματικάκη

Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, τα όσα είπε σε φίλους του ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης, το Σάββατο στην Ανάβυσσο.

Αύγουστος

Αρχίζουν επιτέλους τα μπάνια του Λαού. Ο κ.Τσίπρας δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν οι συνθήκες καλύτερες: Η αξιολόγηση έκλεισε και μαζί έκλεισαν καταστήματα, επιχειρήσεις, περίπτερα πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον 500.000 οικογένειες έχουν όσο χρόνο θέλουν για να χαρούν τις διακοπές τους. Ο κ.Μητσοτάκης επισκέπτεται χιονοδρομικά κέντρα και στρατόπεδα γυμνιστών, ενώ την 15η Αυγούστου παρευρίσκεται μαζί με τον Πρωθυπουργό στην Παναγία την Σουμελά και εξαγγέλλουν από κοινού τον χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας. Το Ποτάμι καταγγέλλει ότι αυτή ήταν δική του πολιτική που υπέκλεψε ο δικομματισμός, ενώ το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι ο χωρισμός κράτους και εκκλησίας αποφασίσθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου, και απλώς καθυστέρησε 35 χρόνια.

Σεπτέμβριος

Την αναπτυξιακή πορεία της χώρας κλονίζει αυστηρή διπλωματική παρέμβαση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος ηγέτης διαμαρτύρεται έντονα για τις δηλώσεις Έλληνα Υπουργού, που ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα γίνει Σοβιετία, και υπογραμμίζει ότι η Σοβιετία αποτελεί πολιτική και πολιτιστική κληρονομιά του Ρωσικού λαού και κανένας άλλος δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τον ιερό αυτόν όρο. Η απάντηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ένα υπερήφανο Κόπυ Πάστε «Μολών Λαβέ»

Νοέμβριος

Με διάταγμα, που προετοίμασε η προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Θάνου, ο Οκτώβριος καταργείται από μήνας του έτους. Η αναδρομική εφαρμογή του διατάγματος έχει ως αποτέλεσμα να παραταθεί η θητεία της ως Προέδρου του Αρείου Πάγου, αφού της χρεώθηκαν μήνες που δεν υπήρχαν.

Δεκέμβριος

Η Κυβέρνηση προκηρύσσει αιφνιδιαστικά εκλογές. Το Ποτάμι εκλέγει 28 βουλευτές και άλλους τρεις που αποχωρούν αμέσως, ενώ απαιτεί εδώ και τώρα μεταρρυθμίσεις. Σχηματίζεται κυβέρνηση συνασπισμού από όλα τα άλλα κόμματα, που αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις. Το ΚΚΕ δηλώνει ότι θα συμμετάσχει, με τον όρο να διαλυθεί η ΕΕ. Οι ΑΝΕΛ αναλαμβάνουν τις φυλακές και τις επικοινωνίες.

Ο καζαμίας εκφωνήθηκε από στήθους σε καλοκαιρινή σύναξη φίλων στην Ανάβυσσο. Εδώ σας μεταφέρω όσα συγκράτησα.

Δείτε και σχολιάστε την ανάρτηση:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com